MeeDeCom.nl

Achtergrond

Mijn achtergrond is HEAO economisch juridisch. Ik ben mijn loopbaan begonnen als belastingconsultant bij gerenommeerde belastingadvieskantoren. Na zeven jaar heb ik de overstap gemaakt naar de fiscale applicatiebeheer bij 1 van de big 5 belastingadvies-kantoren waar ik twaalf jaar met veel plezier heb gewerkt. Mijn passie is het onderzoeken van, meedenken over en oplossen van uitdagingen binnen de fiscale software en administratie.

Mijn ervaring als fiscale applicatiebeheerder:

Op een belastingadvieskantoor met meer dan 14 vestigingen en 800 medewerkers verzorgde ik installaties, handleidingen en backup’s en 2de lijnsupport van diverse fiscale aangifteprogramma’s in zowel de gewone als in een virtuele omgeving. Consultancy tussen de business, de Belastingdienst en diverse uitgevers (SDU, Kluwer en Elsevier).

Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het aanpassen en ontwikkelen van rapporten in onder andere SDU SBO (Windows) en Kluwer Klubas (voor DOS). Ik werkte met en heb ruime ervaring opgedaan met, bijna alle Elsevier Classic producten, waaronder BAS, VPB, BTW, Loon, Schenking en Successie en Akkermans Pensioen installaties.
Ook testte ik diverse fiscale softwarepakketten waaronder Unit4 fiscaal (tegenwoordig Fiscaal Gemak) en AFAS fiscaal.

Inmiddels bied ik al bijna negen jaar mijn diensten aan als ZZP-er. Ik ben gespecialiseerd in Wolters Kluwer Avanzer Aangifte Cloud en daarvoor SDU SBO fiscale rapporten, brieven, overzichten – aanmaken, aanpassen en bijwerken. U kunt mij ook inhuren ter versterking van uw eigen administratieve of fiscale bedrijf. Daarbij kan ik u van dienst zijn bij het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het controleren van aanslagen. Ook tijdelijke invulling van de back-office behoort tot de mogelijkheid.

Last but not least geef ik ook introductie en verdiepingstrainingen in Avanzer Aangifte Cloud in samenwerking met Wolters Kluwer op locatie Deventer en Alphen aan de Rijn. Zie voor verdere informatie hierover de Wolters Kluwer website.

Waarom kiezen voor MeeDeCom?

– Maatwerk
– Accuratesse
– Oplossingsgericht meedenken
– Jarenlange ervaring met WoltersKluwer (Avanzer Aangifte, KBP Cloud)
– Fiscaal Gemak ervaring
– Nextens ervaring
– Directe en snelle actie

Een gedachte aan “Achtergrond

  1. Bianca

    Goedemorgen,

    Wij twijfelen zeer over de overstap van fiscaal gemak naar Avanzer.
    Zou u mij uw ervaring mede kunnen delen zodat wij erover na kunnen denken om toch de stap te overwegen ?
    U zou ons ermee helpen

Deze website gebruikt cookies. Lees verder op de pagina privacybeleid. Als u verder gaat op deze site, accepteert u het gebruik van eventuele cookies.   Lees verder