MeeDeCom.nl

Van Uitstel komt afstel?

Zo…we zijn 1 week verder met de nieuwe KBP Cloud 2016. We kunnen met het nieuwe aangiftejaar 2016 aan de slag… Als je de jaarconversie 2015-2016 hebt gedaan… Eh…die heb ik nog niet gedaan. Waarom nog niet dan? Ik hoor verschillende redenen: ik ben nog druk bezig met 2015… of ik ben er nog niet aan toegekomen of eh…dat was toch nog niet nodig omdat er een nieuw Uitsteldashboard in KBP Cloud beschikbaar komt?

Ja, dat laatste klopt. Nieuw per release 16.01 (deze komt morgen beschikbaar) kunnen we onze uitstelklanten netjes in een nieuw dashboard gaan zien. Maar dat betekent niet dat je de jaarconversie niet zou kunnen doen. Persoonlijk zie ik het liefst alle klanten zo snel mogelijk in het nieuwe aangiftejaar. Waarom…old habits? Waarschijnlijk, maar ook omdat ik dan met een excel export de aangiftejaren 2015 en 2016 kan vergelijken en nog eens rustig nalopen wat er allemaal met mijn klanten is gebeurd.

Hoe we het Uitstel daadwerkelijk kunnen gaan doen en wat we allemaal met het nieuwe Uitsteldashboard kunnen doen…dat gaan we morgen zien en meemaken.

Wie ben ik?
Ik ben Marcel Doornbos een zelfstandig operende fiscale consultant die onder de naam MeeDeCom al voor het vierde jaar mijn diensten aanbied.

Deze website gebruikt cookies. Lees verder op de pagina privacybeleid. Als u verder gaat op deze site, accepteert u het gebruik van eventuele cookies.   Lees verder